Smrtno stradao 31-godišnji djelatnik u pilani kod Novske Smrtno stradao 31-godišnji djelatnik u pilani kod Novske
BROČICE – U četvrtak, 7. veljače oko 16 sati u pilani u Bročicama, mjestu pokraj Novske, 31-godišnji djelatnik je prilikom rukovanja transformatorom, najvjerojatnije uslijed... Smrtno stradao 31-godišnji djelatnik u pilani kod Novske

BROČICE – U četvrtak, 7. veljače oko 16 sati u pilani u Bročicama, mjestu pokraj Novske, 31-godišnji djelatnik je prilikom rukovanja transformatorom, najvjerojatnije uslijed strujnog udara, smrtno stradao. Očevid na mjestu događaja uz policijske službenike obavljen je u nazočnosti inspektorice zaštite na radu i zamjenice Općinske državne odvjetnice u Sisku, koja je naložila obdukciju kojom će se utvrditi točan uzrok smrti 31-godišnjaka. Policija u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom provodi daljnja kriminalistička istraživanja, s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog nesretnog događaja.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.