Smrtno stradao dok je pilio drva tračnom pilom Smrtno stradao dok je pilio drva tračnom pilom
SISAK – U  petak, 17. studenoga oko 9 sati, u Ulici Jose Bužana u Sisku 27-godišnjak je pilio drva s tračnom pilom, kojom mu... Smrtno stradao dok je pilio drva tračnom pilom

SISAK – U  petak, 17. studenoga oko 9 sati, u Ulici Jose Bužana u Sisku 27-godišnjak je pilio drva s tračnom pilom, kojom mu se prilikom ruka okliznula po drvetu te mu je pila prvo odsjekla šaku, a potom i cijelu ruku. Hitna medicinska pomoć mu je pružena na mjestu događaja, nakon čega je prevezen u sisačku Opću bolnicu gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede opasne za život, od težine kojih je oko 16 sati preminuo. Na mjestu događaja je obavljen očevid te je izašla i inspektorica zaštite na radu, radi postupanja iz njene domene rada. Policija će o ovom slučaju Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku dostaviti izvješće.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.