Songkillersi @Tvornica kulture u subotu 13.svibnja od 21 sat Songkillersi @Tvornica kulture u subotu 13.svibnja od 21 sat
Legendarni funk bend Songkillers, predvođen Željkom Banićem – Banetom,  u subotu 13. svibnja po prvi put nastupa u zagrebačkoj Tvornici kulture, a ovim velikim... Songkillersi @Tvornica kulture u subotu 13.svibnja od 21 sat

Legendarni funk bend Songkillers, predvođen Željkom Banićem – Banetom,  u subotu 13. svibnja po prvi put nastupa u zagrebačkoj Tvornici kulture, a ovim velikim koncertom obilježit će 20 godina od objavljivanja prvog studijskog albuma „Fleka“.

I dok će koncert u velikom pogonu biti grand finale, prethodit će mu nastup iznenađenja u malom pogonu Tvornice te after party uz DJ set nakon Songkillersa.

Prilike za slavlje nikome neće nedostajati jer ovim koncertom i nakladnik Songkillersa, Aquarius Records, slavi jubilej – 22 godine uspješnog rada.

U subotu 13. svibnja u Tvornici kulture sjetit ćemo se revolucije koja je nastupila objavljivanjem prve kompilacije „Lagano, lagano“, kakav su party znali prirediti Dino Dvornik i Songkillersi, zašto i dan danas ekipa iz Aquarius Recordsa uživa u remixevima i DJ setovima te kako su dueti s Nikolom Marjanovićem donijeli Songillersima neke nove, mlade fanove.

Izgovor tipa „ne znam gdje sam 13.5.“ neće vam upaliti jer tu subotu, u 21 sat, jednostavno morate biti u Tvornici kulture!

ULAZNICE:
Ulaznice po cijeni od 70 kuna potražite u sustavu Eventima i u Aquarius Music Shopovima te online na www.eventim.hr.

Komentari

Mario Gršić Direktor / Novinar / Voditelj

Svoj put na Petrinjskom radiju započinje kao student, a nakon pet godina dobiva priliku za zaposlenje. Osim što ga možete čuti u radijskom eteru, ponekad vidjeti i na novinarskom terenu, uređuje još glazbenu emisiju Slušaonica kao i emisiju o svakodnevnim životnim pričama I to je život. Od 2016.godine postaje direktor Petrinjskog radija.