Startala nova plivačka sezona Startala nova plivačka sezona
ŠIBENIK – Prva stanica HPS Mini Grand Prix serije natjecanja bio je Šibenik, a na prvom GP mitingu skupilo se više od 410 plivačica... Startala nova plivačka sezona

ŠIBENIK – Prva stanica HPS Mini Grand Prix serije natjecanja bio je Šibenik, a na prvom GP mitingu skupilo se više od 410 plivačica i plivača iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Plivački klub Sisak Janaf u lov na rezultate krenuo je sa 16 mladih natjecatelja, 14 kadeta i 2 mlađa kadeta, a na iznimno napornom i dugotrajnom natjecanju svi plivači dali su svoj maksimum i svojim plivanjem pridonijeli općem zadovoljstvu ostvarenim rezultatima na ovom natjecanju.

Najuspješniji sisački natjecatelji bili su i osvajači medalja: Dora Mihaljević; 1. na 400 mješovito i 2. na 800 slobodno, Ema Viljevac; 1. na 800 slobodno i 2. na 400 mješovito, Mario Maričević, 3. na 100 leptir, 200 mješovito i 400 slobodno, te Lorena Bilušić i Roko Senčar, oboje 3. u disciplini 200 leptir, dok su svi ostali plivali svoja najbolja vremena, pokazali veliki napredak i probudili vjeru u jednu izvanrednu sezonu koja je ispred njih.

Plivači koji su nastupili u Šibeniku pod vodstvom trenera Velimira Rođaka su: Ema Viljevac, Dora Mihaljević, Lorena Bilušić, Antonia Šapina, Antonia Buić, Lea Čop, Sara Aldžić, Ema Harčević, Hanna Šarko, Sara Kirin, Klara Kirin, Iskra Krnjajić, Otto Porcer, Mislav Kivač Podnar, Roko Senčar i Mario Maričević.

Slijedeće natjecanje i prvo u novoj sezoni za uzraste od mlađih juniora do seniora je već ovaj vikend na sisačkom bazenu…11. liga Regije 4, gdje očekuju odlično plivanje, puno dobrih rezultata i otplivanih normi za državno prvenstvo.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.