Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
turnir-1

Startao 23. „Turnir ulica….“

PETRINJA – Susretima 1. kola startao je tradicionalni, 23. turnir ulica, kvartova i prigradskih naselja Grada Petrinje, koji se održava pod pokroviteljstvom Grada Petrinje i gradonačelnika Darinka Dumbovića i Petrinjskog sportskog saveza, a za koji je prijavljeno deset momčadi koje su raspoređene u dvije skupine.

Turnir je, u ime pokrovitelja, otvorio petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović: „Drage Petrinjke i Petrinjci, dragi prijatelji sporta i malog nogometa, drago mi je da večeras mogu otvoriti turnir i vas sve skupa pozdraviti na tradicionalnom turniru Grada Petrinje, Turniru ulica, kvartova i prigradskih naselja. Vjerujem iskreno da ćete zajednički dati sve od sebe da predstavite jednu od najljepših sporednih stvari na svijetu, a to je nogomet. S velikim zadovoljstvom mogu reći da naša Mladost ide u kvalifikacije za Drugu ligu i siguran sam da ćemo jednim zajedničkim radom pokazati kako je grad Petrinja sportska Petrinja i da zajednički živimo za nogomet. Otvaram turnir i nije važno tko će pobijediti, važno je da ste tu večeras, da igrate i da pokažemo jedno veliko petrinjsko zajedništvo.“

Rezultati 1. kola su:

SLATINA-AŠ ĆOSIĆ – SENJAK-VULK.MARIO 0:0

DUMAČE – GAJEVA-TOPARI 1:7

MAJDANCI – SV.ROK-AŠ KLINDIĆ 4:1

MOŠĆENICA – HRASTOVICA-CB LIBERTY-LEOPARDI 4:0

U 1. kolu slobodni su bili: SENJAK-GALLERY BAR (A) i MOKRICE-EL.REŠKOVIĆ (B).

Turnir će biti nastavljen u subotu, 04.07.2020. utakmicama 2. kola, a parovi su:

20.00 – GAJEVA-TOPARI – MOKRICE-EL.REŠKOVIĆ

20.40 – SENJAK-VULK.MARIO – SENJAK-GALLERY BAR

21.20 – HRASTOVICA-CB LIBERTY-LEOPARDI – DUMAČE

22.00 – SV.ROK-AŠ KLINDIĆ – SLATINA-AŠ ĆOSIĆ

U 2. kolu slobodni su: MAJDANCI (A) i MOŠĆENICA (B).

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.

 

 

Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X