Šteta zbog teške krađe 61.000 kuna Šteta zbog teške krađe 61.000 kuna
SISAK – Traga se za nepoznatim počiniteljem koji je u protekla tri dana u Ulici Božidara Adžije u Sisku, nasilno ušao u prostorije tvrtke... Šteta zbog teške krađe 61.000 kuna

SISAK – Traga se za nepoznatim počiniteljem koji je u protekla tri dana u Ulici Božidara Adžije u Sisku, nasilno ušao u prostorije tvrtke sa sjedištem u Zagrebu i ukrao nekoliko desetaka predmeta od prokroma. Od odgovorne osobe oštećene tvrtke, koja štetu procjenjuje na oko 61.000 kuna, zaprimljena je kaznena prijava zbog teške krađe.

Tijekom dana u ponedjeljak, 5. listopada, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću 61-godišnjaka u Ulici 1. svibnja u Sisku te ukrao nekoliko komada nakita.

Zbog krađe provedeno je kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim muškarcem.  Njega se sumnjiči da je 13. srpnja u šumi pored mjesta Donje Jame na glinskom području, motornom pilom posjekao tri stabla hrasta kitnjaka koje je ostavio na mjestu sječe. Po dostavljenom odštetnom zahtjevu nadležne šumarije materijalna šteta iznosi 45.360 kuna.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.