Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
stozergrad16032020c

Stožer civilne zaštite opominje pravne osobe da se pridržavaju propisanih mjera

PETRINJA – Iz Stožera civilne zaštite je došlo priopćenje u kojem se ističe kako je obavljena kontrola pridržavanja propisanih mjera o sprječavanju zaraze koronavirusom za pravne osobe:

„Stožer civilne zaštite Grada Petrinje izvršio je kontrolu pridržavanja mjera koje su na snazi u sprečavanju i suzbijanju epidemije bolesti COVID-19 te je utvrdio da se pojedine pravne osobe u obavljanju svoje djelatnosti ne pridržavaju mjera propisanih odlukama Stožera civilne zaštite RH.

Utvrđeno je da pojedini poslovni objekti nemaju postavljena sredstva za dezinfekciju na ulasku u objekt, a u pojedinima djelatnici nemaju odgovarajuće zaštitne maske i rukavice.

Ovim putem pozivamo poslodavce da u najkraćem roku poduzmu odgovarajuće mjere kako ih je propisao Stožer civilne zaštite RH, u protivnom ćemo biti prisiljeni prijaviti sva postupanja protivna navedenim mjerama.“, stoji u priopćenju Stožera civilne zaštite Grada Petrinje.

Foto: arhiva

 

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X