Sudar kamiona i osobnog vozila u Župiću Sudar kamiona i osobnog vozila u Župiću
  ŽUPIĆ – Teška prometna nesreća u kojoj je sudjelovao šleper „MAN“ i osobno vozilo „Toyota“ dogodila se jutros oko 7.30 sati na Državnoj... Sudar kamiona i osobnog vozila u Župiću

 

ŽUPIĆ – Teška prometna nesreća u kojoj je sudjelovao šleper „MAN“ i osobno vozilo „Toyota“ dogodila se jutros oko 7.30 sati na Državnoj cesti Petrinja – Glina u petrinjskom naselju Župić.

Prema prvim informacijama do nesreće je došlo kada je vozač šlepera, koji se kretao iz pravca Gline, u zavoju ispred kućnog broja 1A, najvjerojatnije izgubio kontrolu nad vozilom i prešao u suprotan prometni trak kojim se iz pravca Petrinje kretala vozačica u osobnom vozilu Toyota. Od siline udara vozila su završila na travnatoj površini pokraj ceste.

Unesrećeni vozač i vozačica su vozilima Hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću bolnicu „Dr.Ivo Pedišić“ u Sisku gdje će im biti utvrđena težina ozljeda.

U intervenciji izvlačenja iz oštećenih vozila i osiguranju mjesta nesreće sudjelovalo je šest djelatnika Javne vatrogasne postrojbe Grada Petrinje s dva vozila.

Očevid obavljaju djelatnici Policijske postaje Petrinja koji i reguliraju promet, koji teče otežano jednim prometnim trakom, a čija se normalizacija očekuje tijekom dana.

Prema posljednjim informacijama, 22-godišnji vozač kamiona zadobio je lakše tjelesne ozljede, dok je 42-godišnja vozačica osobnog automobila zadobila teške tjelesne ozljede opasne za život.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.