Sunjski se raspucao u Šodergrabi Sunjski se raspucao u Šodergrabi
HRASTOVICA – Nogometaši Sloge iz Hrastovice, u 19. kolu 2. ŽNL NS SMŽ, ugostili su momčad Sunjski iz Grede Sunjske od koje su poraženi... Sunjski se raspucao u Šodergrabi

HRASTOVICA – Nogometaši Sloge iz Hrastovice, u 19. kolu 2. ŽNL NS SMŽ, ugostili su momčad Sunjski iz Grede Sunjske od koje su poraženi 12:1.

Muke za Hrastovčane, koji su čak dobro otvorili utakmicu pritiskom od prve minute, ali bez prave završnice, počele su u 8.minuti kada je gostujući igrač Vidović pucao s 20-ak metara, a lopta je na putu nekog okrznula, prevarila domaćeg vratara Gomboca i ispod vratnice završila u mreži. Nakon toga gosti su svaki ozbiljniji napad pretvorili u pogodak pa su tako redom poentirali Lukačević (15), Laktašić (23, 27, 29), Abramović (35) i Ljevar (37) za uvjerljivih 0:7 u prvom dijelu.

Drugi dio ponovo je počeo u znaku Hrastovčana što su ipak okrunili pogotkom u 50.minuti kada su Marić i Cvetković odigrali dupli pas, a domaći vođa napada iz okreta je, s ruba kaznenog prostora, poslao loptu neobranjivo pod vratnicu. Na njihovu žalost to je bio i najveći domaći učinak, jer poslije toga gosti su nastavili seriju pogodaka po istom receptu pa su tako poentirali Abramović (63, 65), Ljevar (78) i Lazarević (80, 81) za konačnih 1:12.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.