Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
Dtka

„Svaki darivatelj krvi nacionalno je blago koje spašava živote ljudi“

PETRINJA – Uzimajući u obzir cjelokupnu situaciju sa zabranama okupljanja i pooštrenim mjerama sprječavanja pojave i širenja zaraze koronovarisu, Gradsko društvo crvenog križa Petrinja povodom Dana dobrovoljnih darivatelja krvi, koji se obilježava 25.listopada, uputilo je čestitku.

„Baš u cilju zaštite naših darivatelja, prvi puta nećemo obilježiti taj Dan svečanom sjednicom na kojoj bismo podijelili zahvalnice, te ju odgađamo za neke primjerenije okolnosti“, poručuju iz Gradskog društva Crvenog križa Petrinja.

„Poštovani darivatelji krvi,

Danom dobrovoljnih darivatelja krvi – 25. listopada obilježavamo Vašu plemenitost i humanost prema čovjeku. Vaša darovna krv spasila je nebrojene živote i u ime svih nas veliko Vam hvala.

Vi ste ti koji ste omogućili podmirivanje nužnih zaliha krvi i nesmetano funkcioniranje zdravstvene skrbi čak i u ovo izazovno vrijeme epidemije koronavirusa.

Svaki darivatelj krvi nacionalno je blago koje spašava živote ljudi i Vi ste dio toga. Hvala Vam što ste aktivno sudjelovali u našim akcijama dobrovoljnog darivanja krvi jer bez Vas ne bi bilo moguće prikupiti potrebnu količinu krvi u Republici Hrvatskoj. Do sada, u 2020. godini darovali ste 670 doza krvi na akcijama organiziranim od strane Gradskog društva Crvenog križa Petrinja.

Vaša jedna kap krvi može donijeti čudo u nečiji život. Zamislite koliko je to čuda u samo jednoj godini. Vaša krv je most koji je premostio bolest i zdravlje.  Beskrajno smo ponosni na Vas.

Dragi darivatelji krvi, hvala Vam na iskazanoj ljubavi i humanosti i od srca Vam želimo sretan Dan dobrovoljnih darivatelja krvi“, stoji u čestici Gradskog društva Crvenog križa Petrinja kojeg potpisuje ravnateljica Ivana Malović.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

Mladost tricom za tri boda

PETRINJA – Nogometaši petrinjske Mladosti, u 16. kolu Treće hrvatske nogometne lige – Središte, ugostili