I tenisači se priključili proslavi „Lovrenčeva u Petrinji“ I tenisači se priključili proslavi „Lovrenčeva u Petrinji“
PETRINJA – U sklopu „Lovrenčeva u Petrinji“, u organizaciji Teniskog kluba „Petrinja“, na terenima Sportsko-rekreacijskog centra „Pigik“, održava se teniski turnir pojedinačno i u... I tenisači se priključili proslavi „Lovrenčeva u Petrinji“

PETRINJA – U sklopu „Lovrenčeva u Petrinji“, u organizaciji Teniskog kluba „Petrinja“, na terenima Sportsko-rekreacijskog centra „Pigik“, održava se teniski turnir pojedinačno i u parovima.

Prvog dana, u petak, 11. kolovoza, održano je izvlačenje parova i trening za one koji su željeli „upoznati“ terene, a uoči turnira i u ime organizatora Damir Božičević je kazao: „Teniski klub „Petrinja“ obnovio je svoj rad i ovo je sada njegova prva aktivnost, uz početak „Škole tenisa“. Imamo muški i ženski pojedinačni turnir, te muške i ženske parove, a bit će i jedan revijalni susret mješovitih parova. Valja napomenuti da nam je Grad izuzetno pomogao, odnosno financirali su loptice za igranje i korištenje ovih teniskih terena na Sportsko-rekreacijskom centru „Pigik“, na čemu smo im iznimno zahvalni.“

Nagrade im je osigurala Turistička zajednica Grada Petrinje, a Božićević je dodao kako ima još prostora u rasporedu pa ako se netko želi prijaviti prihvatit će ih kako „laki luzere“, odnosno „sretne gubitnike“ kako ih nazivaju u tenisu.

Podsjećamo, muški dio natjecanja je u subotu, 12. kolovoza, a ženski i završnica u nedjelju, 13. kolovoza.

tenis-p

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.