Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
prometnadugaulica19go

Teška prometna nesreća u Dugoj ulici, promet se odvija jednim trakom

PETRINJA – U petrinjskoj Dugoj ulici ispred kućnog broja 9 jutros oko 6 sati i 30 minuta došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su sudjelovala tri vozila sisačkih registracijskih oznaka. Prema neslužbenim informacijama, do prometne nesreće je došlo zbog nepropisnog pretjecanja vozača osobnog automobila marke Mercedes koji se izravno sudario s vozilom marke Škoda Octavia.

Zbog izravnog sudara vozilo Škode je odbačeno na rasvjetni stup, a na automobil Mercedes u tom trenutku je naletjelo treće vozilo marke Volkswagen Polo.

U ovim trenutcima Dugom ulicom promet je otežan, a isti reguliraju djelatnici Policijske postaje Petrinja koji i obavljaju očevid. Također neslužbeno doznajemo kako je dvoje sudionika ove prometne nesreće vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeno u sisačku Opću bolnicu dr.Ivo Pedišić gdje će im biti utvrđene težine njihovih ozljeda.

Više informacija o navedenoj prometnoj nesreći bit će poznato nakon obavljenog očevida.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X