Tijekom intervencije upućivao prijetnje liječniku Tijekom intervencije upućivao prijetnje liječniku
SISAK – U utorak, 14. svibnja nešto iza 22 sata u obiteljskoj kući u ulici Barice Rapić u Sisku, 29-godišnji liječnik Zavoda za hitnu... Tijekom intervencije upućivao prijetnje liječniku

SISAK – U utorak, 14. svibnja nešto iza 22 sata u obiteljskoj kući u ulici Barice Rapić u Sisku, 29-godišnji liječnik Zavoda za hitnu medicinu Sisačko moslavačke županije pružao je liječničku intervenciju bolesnoj 60-godišnjoj pacijentici. Tijekom pružanja pomoći njen 59-godišnji suprug je liječniku upućivao prijetnje.

Po zaprimljenoj prijavi, 15. svibnja, 59-godišnjak je uhićen, doveden u prostorije policijske postaje gdje je provedeno kriminalističko istraživanje te će danas, 16. svibnja, tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.