Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
miroslavvukovicuniverzalnaljetnapost

Tijekom prosinca policija najavljuje 11 preventivno represivnih akcija

PETRINJA – Na temelju analize prometnih nesreća iz prethodnih mjeseca, Policijska postaja Petrinja za mjesec prosinac najavljuje 11 novih preventivno represivnih akcija. Kako je istaknuo Miroslav Vuković, djelatnik za prometnu preventivu Policijske postaje Petrinja, do sada su proveli dvije akcije, a od nadolazećeg vikenda najavljuju nove.

„Sa subote na nedjelju 7./8.prosinca provest ćemo akciju Noć bez alkohola od 23 do 3 sata, dok ćemo sa ponedjeljka na utorak, 9./10.prosinca od 8 do 8 sati provesti nadzor isteka tehničkog pregleda vozila. U petak 13.prosinca od 19 do 23 sata imamo još jednu akciju kontrole alkoholiziranosti sudionika u prometu, te istu takvu akciju sa subote na nedjelju 14./15.prosinca od 23 do 3 sata. U nedjelju 15.prosinca od 14 do 18 sati provest ćemo akciju kontrole brzine kretanja, a u četvrtak 19.prosinca provest ćemo 24-satnu akciju kontrole korištenja sigurnosnog pojasa prilikom vožnje, a još jedna 24-satna akcija bit će provedena 22.prosinca kada ćemo kontrolirati korištenje mobitela prilikom vožnje. Sa petka na subotu 27./28.prosinca od 22 do 2 sata imamo akciju Noć bez alkohola, a u ponedjeljak 30.prosinca ponovno ćemo provesti 24-satnu akciju kontrole korištenja sigurnosnog pojasa prilikom vožnje“, rekao je Vuković.

Najavljuje kako će policija od 9.do 15.prosinca ove godine pojačano nadzirati vožnju pod utjecajem alkohola i droga, a također apelira na sve sudionike u prometu da ne konzumiraju alkohol obzirom na nadolazeće blagdane.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X