Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore

Tijekom svibnja policija evidentirala 31 zapljenu droge

SISAK – U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je osam kaznenih djela. Tri kaznena djela zabilježena su na području Siska, dva na području Kutine te po jedno na području Novske, Gline i Dvora. Počinjene su tri krađe, dvije teške krađe te po jedna prijetnja, tjelesna ozljeda i oštećenje tuđe stvari.

U razdoblju od 7. do 29. svibnja, na trasi plinovoda na kutinskom području, nepoznati počinitelj je iz zemlje iščupao osam mjernih stupova katodne zaštite iz kojih je ukrao mjerne kablove. Od odgovorne osobe koja štetu procjenjuje na oko 2000 kuna zaprimljena je kaznena prijava zbog teške krađe, a za počiniteljem se traga.

Policijska uprava sisačko-moslavačke je tijekom mjeseca svibnja evidentirala 31 zapljenu droga. Zabilježeno je 18 zapljena droge marihuane (355,4 grama), četiri zaplijene droge amfetamina (75,6 grama), po dvije zapljene indijske konoplje (18 stabljika) i  psilocibina – gljiva (3,4 grama), te po jedna zapljena sjemenke indijske konoplje (16 grama), 3 grama kokaina, 0,2 grama hašiša, 2,4 grama MDMA tzv. ecstasy i 20 komada tableta koje se nalaze na popisu droga.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X