Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijastopnaslov

Tijekom vikenda osam prometnih nesreća u našoj županiji

SISAK – Na prometnicama naše županije tijekom vikenda se dogodilo osam prometnih nesreća i to po tri na području Siska i Kutine te po jedna na području Novske i Petrinje u kojima je nastala samo materijalna šteta. U nesreći na području Petrinje vozač je pobjegao s mjesta događaja ali je naknadno pronađen.

U petak, 1. svibnja oko 20.15 sati, u Zagrebačkoj ulici u Sisku, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Do nesreće je došlo kada je 35-godišnjak iz Siska, upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija, pod utjecajem alkohola od 2,04 promila te se dolaskom do kružnog toka, nije kretao sredinom obilježene prometne trake već je prošao ravno preko travnatog dijela na kolnik.

U subotu 2. svibnja, oko 14 sati, u mjestu Gornja Gračenica, na području Popovače, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Do nesreće je došlo kada je 62-godišnjak s područja Gornje Gračenice, upravljao osobnim vozilom kutinskih registracija, pod utjecajem alkohola od 2,13 promila te uslijed ne kretanja sredinom obilježene prometne trake udario u metalnu odbojnu ogradu mosta.
Zbog ovih prometnih nesreća vozači će biti prekršajno prijavljeni nadležnom sudu, izvijestila je danas Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Slađana Marković

Slađana Marković

Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

NAJNOVIJE VIJESTI

X