Tijekom vikenda policija zabilježila nekoliko provala i krađa Tijekom vikenda policija zabilježila nekoliko provala i krađa
SISAK – Tijekom vikenda djelatnici Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježili su nekoliko provala i krađa na području cijele županije. Provale u vikendicu i obiteljsku kuću... Tijekom vikenda policija zabilježila nekoliko provala i krađa

SISAK – Tijekom vikenda djelatnici Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježili su nekoliko provala i krađa na području cijele županije.

Provale u vikendicu i obiteljsku kuću

Nepoznati počinitelj je od sredine ožujka do 18. svibnja u mjestu Svinica, na području općine Majur provalio u vikendicu, po unutrašnjosti koje je ispreturao stvari i ukrao televizor, šivaču mašinu i razni alat. Oštećena 66-godišnja vlasnica, od koje je zaprimljena kaznena prijava, štetu procjenjuje na oko 4000 kuna. Za provalnikom se intenzivno traga. Traga se i za nepoznatim počiniteljem koji je od 10. do 18. svibnja u Majskom Trtniku, mjestu na glinskom području, provalio u kuću 78-godišnjeg vlasnika te mu ukrao trimer.

Krađa torbice na parkiralištu autoceste

Pola sata iza ponoći u subotu, 18. svibnja, nepoznati počinitelj je na parkiralištu autoceste A3 kod Lipovljana iz nezaključanog automobila austrijskih registracija, čiji je vlasnik zajedno sa suprugom provjeravao gumu na vozilu, sa sjedala ukrao torbicu 41-godišnje državljanke Austrije, u kojoj se nalazio novčanik, bankovna kartica i njeni osobni dokumenti, mobilni telefon i novac. Od oštećene, koja štetu procjenjuje na oko 5000 kuna, zaprimljena je kaznena prijava zbog krađe.

Tijekom noći provaljeno u automobil

U noći s petka na subotu, 17./18. svibnja, nepoznati počinitelj je u mjestu Repušnica, grad Kutina, provalio u automobil 36-godišnjeg vlasnika i iz unutrašnjosti ukrao akumulator i pretvarač struje. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 3800 kuna, zbog teške krađe je zaprimljena kaznena prijava, a za provalnikom se traga.

S pašnjaka ukradena krava

U razdoblju od 11. do 15. svibnja nepoznati počinitelj je na glinskom području u mjestu Zaloj, s pašnjaka ukrao kravu 46-godišnjeg vlasnika, čime ga je prema njegovoj izjavi oštetio za oko 13.000 kuna. Od oštećenog je zbog krađe zaprimljena kaznena prijava, a za počiniteljem se traga.

S terase ugostiteljskog objekta ukradene stolice

U noći u nedjelju, 19. svibnja, nepoznati počinitelj je u Radićevoj ulici u Glini  s terase ugostiteljskog objekta 54-godišnje vlasnice ukrao tri stolice. Šteta se procjenjuje na oko 2250 kuna, zaprimljena je kaznena prijava, a za kradljivcem se traga.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.