Trgovina Goga
Mario Gršić

Mario Gršić

Direktor / Novinar / Voditelj

Direktor Petrinjskog radija i Glavni urednik Portala 53. Svoj put na Petrinjskom radiju započinje kao student, a nakon pet godina dobiva priliku za zaposlenje. Osim što ga možete čuti u radijskom eteru, ponekad vidjeti i na novinarskom terenu, uređuje još glazbenu emisiju Slušaonica kao i emisiju o svakodnevnim životnim pričama I to je život.

Email: mario@portal53.hr     Tel: 044/815-311

Kristina Jakopović

Kristina Jakopović

Marketing Direktor

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. U programu Petrinjskog radija uređuje emisiju Vidikovac, dok ju slušatelji ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.

Email: kristina@portal53.hr     Tel: 044/815.311
Email: marketing@portal53.hr

Marin Fran

Marin Fran

Glavni Urednik Informativnog Programa

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

Email: marin@portal53.hr     Tel: 044/815-311

Ivica Mioković

Ivica Mioković

Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

Email: miki@portal53.hr     Tel: 044/815-311

Slađana Marković

Slađana Marković

Novinar

Osvježenje Petrinjskog radija od srpnja 2016.godine. Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

Email: sladana@portal53.hr     Tel: 044/815-311

Miroslav Sačer

Miroslav Sačer

Webmaster

Tonski realizator programa Petrinjskog radija i osoba zadužena za održavanje našeg news portala. Upravo za izgled naših prijašnjih web stranica, kao i za izradu naših radijskih jinglova, osvaja nagrade Hrvatske udruge radija i novina, što je samo potvrda kvalitete njegova rada.

Email: sajo@portal53.hr     Tel: 044/815-311

Antonija Radošević

Antonija Radošević

Novinar/Voditelj
Trenutno kod nas na jednogodišnjem stručnom osposobljavanju. Novi glas u našem eteru. Radijska voditeljica, ali i novinarka na Petrinjskom radiju i Portalu53. Nakon završenog studija komunikologije na Hrvatskim studijima u Zagrebu, Tonka, kako je svi rado zovemo, postaje dio našeg tima. Odlučna, odgovorna, spremna na izazove koje donosi ovaj posao, ali i s odličnim smislom za humor, svakako je jedno veliko osvježenje kako nama, tako i našim slušateljima i čitateljima.
Email: antonija@portal53.hr     Tel: 044/815-311