Čazmatrans2
Toni Cetinski novi #1 domaće, dok je Ed Sheeran i dalje #1 strane Slušaonice Toni Cetinski novi #1 domaće, dok je Ed Sheeran i dalje #1 strane Slušaonice
Pred vama je još jedna Slušaonica Petrinjskog radija. I ovog petka donosimo Top 10 najboljih domaćih i Top 10 najboljih stranih po vašem izboru.... Toni Cetinski novi #1 domaće, dok je Ed Sheeran i dalje #1 strane Slušaonice

Pred vama je još jedna Slušaonica Petrinjskog radija. I ovog petka donosimo Top 10 najboljih domaćih i Top 10 najboljih stranih po vašem izboru. Vaši glasovi su odlučili kako je novi #1 domaće top liste Toni Cetinski sa svojim posljednjim singlom “Laku noć”, dok na stranoj top listi nema promjena, jer smo ponovno na #1 slušali Ed Sheerana sa njegovim singlom “Castle on the hill”.

18

Predstavili smo i tri nova prijedloga za Domaćih Top 10, kao i tri nova prijedloga za Stranih Top 10:

Glasati za vaše omiljene izvođače možete sve do idućeg četvrtka u 17 sati putem Portala 53. Nova Slušaonica je na rasporedu u petak 24.veljače u 18:00 sati.

 

Domaćih Top 10 (8/18)

pollcode.com free polls
Prijedlozi Domaćih Top 10 (8/18)

pollcode.com free polls
Stranih Top 10 (8/18)

pollcode.com free polls
Prijedlozi Stranih Top 10 (8/18)

pollcode.com free polls
Komentari

Mario Gršić Direktor / Novinar / Voditelj

Svoj put na Petrinjskom radiju započinje kao student, a nakon pet godina dobiva priliku za zaposlenje. Osim što ga možete čuti u radijskom eteru, ponekad vidjeti i na novinarskom terenu, uređuje još glazbenu emisiju Slušaonica kao i emisiju o svakodnevnim životnim pričama I to je život. Od 2016.godine postaje direktor Petrinjskog radija.