Trojica muškaraca upali ocu i sinu u kuću, fizički ih napali ukrali razne stvari, pa čak i psa Trojica muškaraca upali ocu i sinu u kuću, fizički ih napali ukrali razne stvari, pa čak i psa
PETRINJA – U Petrinji je u noći u subotu, 14. travnja, na štetu sina i oca starih 32 i 54 godine, počinjeno razbojništvo. Naime,... Trojica muškaraca upali ocu i sinu u kuću, fizički ih napali ukrali razne stvari, pa čak i psa

PETRINJA – U Petrinji je u noći u subotu, 14. travnja, na štetu sina i oca starih 32 i 54 godine, počinjeno razbojništvo. Naime, dok su spavali do njihove su kuće došla trojica muškaraca u dobi od 20, 29 i 30 godina, koji su lupanjem probudili oštećene.

Kada ih je 54-godišnjak pustio u kuću, fizički su napali sina i oca, pritom im nanijevši lakše tjelesne ozljede, te su iz kuće ukrali njihove novčanike s bankovnim karticama i osobnim dokumentima, četiri mobitela i psa pasmine američki starford.

Tijekom subote osumnjičeni su uhićeni, ukradeni predmeti i pas su od njih oduzeti i vraćeni vlasnicima te su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

U razdoblju od 27. ožujka do 12. travnja nepoznati počinitelj je u Maloj Gorici, na području Petrinje, provalio u kuću 62-godišnje vlasnice i ukrao televizor. Šteta se procjenjuje na oko 1000 kuna.

Komentari

Slađana Marković Novinar

Osvježenje Petrinjskog radija od srpnja 2016.godine. Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.