U „Dijagnozi“, o epidemiji gripe u SMŽ U „Dijagnozi“, o epidemiji gripe u SMŽ
O epidemiji gripe koja je uzela maha i u našoj županiji, bilo je riječi na konferenciji za novinare koju su u županijskoj Općoj bolnici... U „Dijagnozi“, o epidemiji gripe u SMŽ

O epidemiji gripe koja je uzela maha i u našoj županiji, bilo je riječi na konferenciji za novinare koju su u županijskoj Općoj bolnici „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku prošli tjedan održali ravnatelj bolnice Tomislav Dujmenović, liječnice Tonka Jozić Novinc, koordinatorica za suzbijanje gripe u sisačkoj bolnici i Sonja Pajtlar, epidemiologinja Zavoda za javno zdravstvo SMŽ te župan Ivo Žinić u pratnji svojih zamjenika Romana Rosavca i Ivana Celjaka.

Iako smo u emisiji „Dijagnoza“ o gripi već govorili još potkraj prošle godine, zbog aktualnosti teme, ove smo nedjelje u cijelosti prenijeli sadržaj konferencije za novinare na kojoj su iznesene informacije o broju oboljelih i umrlih od komplikacija gripe, te protuepidemijskim mjerama koje se provode u sisačkoj bolnici.

Emisiju možete poslušati ovdje:

Komentari

Slađana Marković Novinar

Osvježenje Petrinjskog radija od srpnja 2016.godine. Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.