U „Dijagnozi“ o novootvorenom Kabinetu za logopedsku podršku u Petrinji U „Dijagnozi“ o novootvorenom Kabinetu za logopedsku podršku u Petrinji
Petrinja je prošli tjedan dobila svoj dugo očekivani Kabinet za logopedsku podršku. Dobra je to vijest za sve one koji su do sada morali... U „Dijagnozi“ o novootvorenom Kabinetu za logopedsku podršku u Petrinji

Petrinja je prošli tjedan dobila svoj dugo očekivani Kabinet za logopedsku podršku. Dobra je to vijest za sve one koji su do sada morali putovati u druge gradove i mjesta kako bi dobili potrebnu logopedsku pomoć.

Uz potporu Grada, Kabinet za logopedsku podršku djeluje u sklopu Pučkog otvorenog učilišta Hrvatski dom Petrinja (na katu) u Ulici Matije Gupca 2, a vodi ga magistra logopedije Katarina Matijević. Radno vrijeme Kabineta je ponedjeljkom od 12.30 do 20.30, a od utorka do petka od 7.30 do 15.30 sati.

U emisiji „Dijagnoza“raspitali smo se kod logopedinje Matijević čime se sve to logopedi bave i koje vrste pomoći će mali i veliki Petrinjci moći dobiti u novootvorenom Kabinetu za logopedsku podršku.

Emisiju možete poslušati ovdje:

Komentari

Slađana Marković Novinar

Osvježenje Petrinjskog radija od srpnja 2016.godine. Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.