Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore

U dvije krađe počinjena šteta od 36 500 kuna

VRH LETOVANIĆKI/SISAK – U razdoblju od listopada prošle godine do svibnja ove godine, nepoznati počinitelj je u mjestu Vrh Letovanićki, provalio u dvorišnu prostoriju 66-godišnjeg vlasnika te ukrao traktorsku kosilicu i agregat. Potom je provalio u drvenu ostavu  iz koje je ukrao aluminijsku skelu, dok je pokušao provaliti vrata vikend kuće u čemu nije uspio. Od oštećenog koji štetu procjenjuje na oko 25.000 kuna, zaprimljena je kaznena prijava, a za provalnikom se traga.

U razdoblju od ožujka do svibnja ove godine, nepoznati počinitelj je u Sisku, provalio u obiteljsku kuću 63-godišnjakinje i ukrao obuću, mobitel i druge osobne stvari. Potom je oštrim predmetom oštetio krevet i kutnu garnituru i raznom tekućinom zalio zidove i podove. Od oštećene koja štetu procjenjuje na oko 11.500 kuna, zaprimljena je kaznena prijava zbog kaznenih djela Teška krađa i Oštećenje tuđe stvari, a za počiniteljem se traga.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X