U dvorištu uzgojio 17 stabljika marihuane U dvorištu uzgojio 17 stabljika marihuane
SISAK – Zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom. Njega se sumnjiči da je od početka travnja do 17.... U dvorištu uzgojio 17 stabljika marihuane

SISAK – Zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom. Njega se sumnjiči da je od početka travnja do 17. srpnja na sisačkom području, u dvorištu iza gospodarskog objekta, uzgojio 17 stabljika marihuane visine od 72 do 242 centimetra. Biljke su pretragom pronađene i oduzete, a osumnjičeni će zbog navedenog djela biti kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.