U Dvoru pola sata nakon izlaska iz prostorija za zadržavanje ponovno zatečen u prekršaju, u Sunji biciklom upravljao bez reflektirajućeg prsluka i sa 1,94 promila alkohola U Dvoru pola sata nakon izlaska iz prostorija za zadržavanje ponovno zatečen u prekršaju, u Sunji biciklom upravljao bez reflektirajućeg prsluka i sa 1,94 promila alkohola
Muškarac u dobi od 47 godina, koji je 20. ožujka oko 18.30 sati u Dvoru zaustavljen u osobnom automobilu kojim je upravljao pod vidnim... U Dvoru pola sata nakon izlaska iz prostorija za zadržavanje ponovno zatečen u prekršaju, u Sunji biciklom upravljao bez reflektirajućeg prsluka i sa 1,94 promila alkohola

Muškarac u dobi od 47 godina, koji je 20. ožujka oko 18.30 sati u Dvoru zaustavljen u osobnom automobilu kojim je upravljao pod vidnim utjecajem alkohola, ali je odbio alkotest, nakon puštanja iz posebne prostorije policijske postaje, u kojoj je bio smješten do otriježnjenja i iz koje je izašao 21. ožujka oko 6 sati, toga dana oko 6.35 sati, unatoč izrečenoj mjeri opreza – zabrani upravljanja motornim vozilom B kategorije, ponovno je zatečen za upravljačem istog automobila u mjestu Javoranj, na području Dvora. Ovoga puta je uhićen i uz optužni prijedlog doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Sisku.

PU sisačko-moslavačka danas je izvijestila i kako je u četvrtak, 21. ožujka oko 23 sata u Sunji zatečen 63-godišnjak, koji je upravljao biciklom pod utjecajem alkohola od 1,94 promila i bez reflektirajućeg prsluka na sebi. Do otriježnjenja je zadržan u posebnoj prostoriji policijske postaje, a zbog počinjenih prometnih prekršaja biti će prijavljen nadležnom sudu.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.