U Glini i Kutini predmet utaje novčanici, u Bijelim Vodama s kuće ukradene hrastove planjke U Glini i Kutini predmet utaje novčanici, u Bijelim Vodama s kuće ukradene hrastove planjke
GLINA/KUTINA – U dvije utaje, počinjene u srijedu, 18. srpnja u Glini i Kutini, predmet kaznenog djela bili su novčanici. U trgovini u Glini nepoznati... U Glini i Kutini predmet utaje novčanici, u Bijelim Vodama s kuće ukradene hrastove planjke

GLINA/KUTINA – U dvije utaje, počinjene u srijedu, 18. srpnja u Glini i Kutini, predmet kaznenog djela bili su novčanici.

U trgovini u Glini nepoznati počinitelj je pronašao i zadržao novčanik kojeg je 52-godišnja žena ostavila na pultu. U novčaniku su se, uz novac, nalazili njeni osobni dokumenti i dvije bankovne kartice sa zapisanim PIN-brojevima. U Kutini je nepoznati počinitelj kod kioska pronašao novčanik 23-godišnjeg vlasnika, iz njega uzeo novac te ga zajedno s osobnim dokumentima oštećenog ostavio na mjestu pronalaska.

Za počiniteljima se traga, a u oba slučaja nastala materijalna šteta je veća od tisuću kuna.

Policija podsjeća:

  • vrijednosti poput novca, kartica, dokumenata nosite uz sebe, uz tijelo, u unutarnjim džepovima
  • novčanik i torbu nikad ne ostavljajte na vidljivom mjestu i bez nadzora
  • nikada ne spremajte pinove bankovnih kartica uz bankovne kartice u novčanicima
  • ne nosite sa sobom veće svote novca
  • budite uvijek oprezni

Policija je u svom dnevnom izvješću navela kako joj je prijavljena i krađa, počinjena u razdoblju od sredine veljače do 18. srpnja u mjestu Bijele Vode, na području Gline, gdje je nepoznati počinitelj s drvene kuće 71-godišnjeg vlasnika demontirao i ukrao hrastove planjke. Vlasnik, od kojega je zaprimljena kaznena prijava, štetu procjenjuje na oko 6000 kuna, a za kradljivcem se traga.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.