Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore2

U Gradskom parku ukradena torbica, policija pronašla kradljivca goriva

PETRINJA – U petrinjskom Gradskom parku u četvrtak 25.lipnja u poslijepodnevnim satima, nepoznati počinitelj je iskoristio nepažnju 63-godišnjakinje i ukrao joj torbicu s novčanikom i dokumentima. Od oštećene je zaprimljena kaznena prijava, a za kradljivcem se traga. Istovremeno, policijski službenici Policijske postaje Petrinja, proveli su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom s područja Petrinje. Njega se sumnjiči da je u petak 26.lipnja iz spremnika kamiona, istočio i ukrao pedesetak litara goriva. Zbog ove teške krađe osumnjičeni će biti kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Policiji je prijavljena krađa drva, počinjena u razdoblju od 13. veljače do 7. travnja, u šumi na području mjesta Novo Selo Palanječko, u kojoj je nepoznati počinitelj ukrao 21 stablo jasena. Ovom krađom nadležna šumarija je oštećena za oko 12.800 kuna. Traga se za nepoznatim počiniteljem koji je u razdoblju od 23. travnja do 8. svibnja ove godine, u šumi u mjestu Palanjek, ukrao 105 armaturnih mreža. Ovom krađom nadležna je šumarija oštećena za oko 13.600 kuna. Protiv počinitelja za kojima se traga, podnijeta je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Zbog krađe drva provedeno je kriminalističko istraživanje nad 62-godišnjakom. Naime, njega se sumnjiči da je u razdoblju od 10. do 24. lipnja, u šumi na području mjesta Kraiška Kutinica, posjekao i ukrao 9 stabala smreke i jedno stablo hrasta, čime je oštetio nadležnu šumariju za oko 4.100 kuna. Zbog ove krađe, nadležnom državnom odvjetništvu podnosi se posebno izvješće.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X