U Hrastovici ukradena stabla bagrema i jasena U Hrastovici ukradena stabla bagrema i jasena
HRASTOVICA – U razdoblju od 1. do 7. kolovoza nepoznati počinitelj je u mjestu Hrastovica, na petrinjskom području, na parcelama triju vlasnika posjekao i... U Hrastovici ukradena stabla bagrema i jasena

HRASTOVICA – U razdoblju od 1. do 7. kolovoza nepoznati počinitelj je u mjestu Hrastovica, na petrinjskom području, na parcelama triju vlasnika posjekao i ukrao 15 stabala bagrema i jasena, počinivši štetu od oko 3500 kuna. Od oštećenih su zaprimljene kaznene prijave, a za počiniteljem se traga. Traga se i za počiniteljem koji je od 20. do 31. srpnja u mjestu Mikleuška, grad Kutina, u šumi srušio i ukrao 17 stabala smreke i jedno stablo hrasta. Prema odštetnom zahtjevu nadležna šumarija je ovom krađom oštećena za 3.191 kunu.

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.