U Hrvatskoj Kostajnici ukrao sto metara električnog kabla U Hrvatskoj Kostajnici ukrao sto metara električnog kabla
HRVATSKA KOSTAJNICA – Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 26-godišnjim muškarcem je utvrđeno da je u dva navrata, 4. i 9. kolovoza u poslijepodnevnim satima, u... U Hrvatskoj Kostajnici ukrao sto metara električnog kabla

HRVATSKA KOSTAJNICA – Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 26-godišnjim muškarcem je utvrđeno da je u dva navrata, 4. i 9. kolovoza u poslijepodnevnim satima, u Ulici Antuna Pavičića u Hrvatskoj Kostajnici provalio u skladište, iz kojeg je ukrao stotinjak metara električnog kabla, počinivši ukupnu štetu od oko 4000 kuna. U drugoj provali je zatečen i uhićen te je daljnjim istraživanjem utvrđeno da je njegova 35-godišnja supruga nakon prve teške krađe sudjelovala u skrivanju i prodaji ukradenog kabla. Oboje su kazneno prijavljeni, on zbog teške krađe provaljivanjem, a ona za prikrivanje.

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.