U istoj noći dva puta zaustavljen u prometu, nezakonito posjedovao pušku i streljivo U istoj noći dva puta zaustavljen u prometu, nezakonito posjedovao pušku i streljivo
LEKENIK – Noćas, 7. veljače oko 2 sata, policijski službenici su prilikom kontrole prometa u mjestu Dužica, na području Lekenika, zaustavili osobni automobil zagrebačkih... U istoj noći dva puta zaustavljen u prometu, nezakonito posjedovao pušku i streljivo

LEKENIK – Noćas, 7. veljače oko 2 sata, policijski službenici su prilikom kontrole prometa u mjestu Dužica, na području Lekenika, zaustavili osobni automobil zagrebačkih registracija, kojim je bez položenog vozačkog ispita upravljao 40-godišnji muškarac. Provjerom je utvrđeno da su ga sat vremena ranije iste noći već zaustavili policijski službenici iz druge ophodnje te ga isključili iz prometa. Ovoga puta 40-godišnjak je uhićen te će uz optužni prijedlog biti doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Sisku.

PU sisačko-moslavačka je izvijestila i kako je provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je 74-godišnji muškarac na području Lekenika, u radionici koja se nalazi do njegove obiteljske kuće, nezakonito posjedovao više komada raznog vojnog i lovačkog streljiva te ručno izrađenu pušku. Oružje i streljivo su mu oduzeti, a zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari bit će kazneno prijavljen.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.