Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijastopnaslov

U kontroli korištenja pojasa utvrđena 42 prekršaja

SISAK – U protekla 24 sata na prometnicama Sisačko-moslavačke županije dogodile su se dvije prometne nesreće i to na području Siska u kojima je nastala samo materijalna šteta.

Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave sisačko-moslavačke provedena je preventivno-represivna akcija usmjerena na nadzor korištenja sigurnosnog pojasa. Tijekom provođenja ove akcije policijski službenici su utvrdili 148 prometnih prekršaja, od kojih se 42 odnosilo na ciljane prekršaje nekorištenja sigurnosnog pojasa.

Najviše ovakvih prekršaja evidentirano je na području Kutine i to 17, potom 16 na području Siska, tri na području Gline, po dva na području Petrinje i Sunje, te po jedan na području Dvora i Hrvatske Kostajnice.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X