U Lekeniku neregistriranim autom upravljao pod zabranom i sa 3,09 promila, u šumi na području Gvozda posječeno i ukradeno više od 200 stabala U Lekeniku neregistriranim autom upravljao pod zabranom i sa 3,09 promila, u šumi na području Gvozda posječeno i ukradeno više od 200 stabala
U utorak, 19. ožujka oko 11.45 sati, policijski službenici su prilikom kontrole prometa u Donjem Vukojevcu, na području općine Lekenik, zatekli 50-godišnjaka koji je... U Lekeniku neregistriranim autom upravljao pod zabranom i sa 3,09 promila, u šumi na području Gvozda posječeno i ukradeno više od 200 stabala

U utorak, 19. ožujka oko 11.45 sati, policijski službenici su prilikom kontrole prometa u Donjem Vukojevcu, na području općine Lekenik, zatekli 50-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola od 3,09 promila i za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije, upravljao neregistriranim i neosiguranim osobnim automobilom. Uhićen je i nakon otriježnjenja uz optužni prijedlog doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Sisku.

PU sisačko-moslavačka danas je izvijestila i kako je nepoznati počinitelj od 10. veljače do 12. ožujka u šumi na području mjesta Blatuša, općina Gvozd, posjekao 246 stabala hrasta, graba i cera te veći dio drvne mase izvezao iz šume i ukrao, dok je manji dio ostao na mjestu sječe. Od odgovorne osobe oštećene šumarije zaprimljena je kaznena prijava zbog krađe, a za počiniteljem se intenzivno traga.

 

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.