U Lekeniku prvo verbalno napao pa nožem izbo 20 godišnjaka U Lekeniku prvo verbalno napao pa nožem izbo 20 godišnjaka
LEKENIK – Zbog pokušaja ubojstva, počinjenog na štetu 20-godišnjeg muškarca, provedeno je kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom. Njega se sumnjiči da je u Turopoljskoj ulici... U Lekeniku prvo verbalno napao pa nožem izbo 20 godišnjaka

LEKENIK – Zbog pokušaja ubojstva, počinjenog na štetu 20-godišnjeg muškarca, provedeno je kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom. Njega se sumnjiči da je u Turopoljskoj ulici u Lekeniku u subotu, 9. veljače između 22.30 i 23 sata, nakon verbalnog sukoba fizički napao 20-godišnjaka te mu oštrim predmetom zadao ubodnu ranu. Oštećenom je liječnička pomoć pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje mu je konstatirana teška tjelesna ozljeda opasna za život. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.