U mjestu Brđani Cesta teška prometna nesreća, putnik hitno prevezen u Zagreb U mjestu Brđani Cesta teška prometna nesreća, putnik hitno prevezen u Zagreb
BRĐANI CESTA – U mjestu Brđani Cesta sinoć oko 19 sati i 20 minuta dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je teške tjelesne... U mjestu Brđani Cesta teška prometna nesreća, putnik hitno prevezen u Zagreb

BRĐANI CESTA – U mjestu Brđani Cesta sinoć oko 19 sati i 20 minuta dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je teške tjelesne ozljede opasne za život zadobio putnik vozila, priopćila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Naime, 40-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,46 promila, iz Siska prema Sunji upravljao osobnim automobilom marke Fiat Punto zagrebačkih registracijskih oznaka. Zbog nekretanja sredinom obilježene prometne trake, vozilom je sletio u odvodni kanal, vratio se na kolnik, udario u kolni ulaz, sletio u suprotni odvodni kanal, vozilom se prevrnuo na krov te se zaustavio na livadi.

U sisačkoj Općoj bolnici dr.Ivo Pedišić 38-godišnjem putniku u vozilu utvrđene su teške tjelesne ozljede opasne za život te je prevezen u Kliniku za traumatologiju Zagreb.

Zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv vozača će nadležnom Državnom odvjetništvu u Sisku biti podnijeta kaznena prijava.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.