Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
covid

U našoj županiji 76 novooboljelih, njih 11 s područja grada Petrinje

SISAK – U priopćenju Stožera Sisačko-moslavačke županije za 28. listopada 2020. navode kako u posljednja 24 sata imamo 76 novooboljelih od zarazne bolesti COVID-19. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

„U Sisačko-moslavačkoj županiji, na današnji dan je sedamdeset i šest novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19. Riječ je o pedeset četiri osobe s područja grada Siska, jedanaest osoba s područja grada Petrinje, šest osoba s područja grada Popovače, dvije osobe s područja grada Novske, jednoj osobi s područja općine Velika Ludina, jednoj osobi s područja općine Dvor, jednoj osobi s područja općine Martinska Ves. Na današnji dan na području Sisačko-moslavačke županije je 235 aktivnih slučajeva ove zarazne bolesti. Apeliramo na žitelje županije neka se pridržavaju mjera i preporuka Nacionalnog i Županijskog stožera jer na taj način ostajemo odgovorni prema sebi i zdravlju drugih.“ – stoji u priopćenju Stožera.

Kristina Jakopović

Kristina Jakopović

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. Slušatelji je ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.

NAJNOVIJE VIJESTI

X