Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
bolnicasisak2020

U našoj županiji trenutno 18 pacijenata pozitivno na koronavirus

Iz Stožera za civilnu zaštitu Sisačko-moslavačke županije priopćili su kako se jedan pacijent razbolio još 28.ožujka 2020.godine i od tada se nalazi na kućnom liječenju. Tijekom prošlog tjedna testiran je na koronavirus te je nalaz bio negativan, sada ima pozitivan nalaz na koronavirus. Iz Stožera poručuju kako je epidemiološka obrada u tijeku, a kontakti su stavljeni pod zdravstveni nadzor tipa samoizolacije kod kuće.

Gledajući razdiobu po gradovima to jest mjestima, 12 pacijenata je s područja grada Siska, tri pacijenta su s područja grada Kutine, jedan pacijent s područja grada Novske, dva pacijenta s područja grada Petrinje, jedan pacijent iz mjesta Vidrenjak s područja Općine Velika Ludina, jedan pacijent s područja općine Lekenik.

„Od dvadeset pacijenata s područja naše Sisačko-moslavačke županije, dvoje pacijenata je ozdravilo (jedan iz Siska i jedan iz Petrinje), te imamo sada osamnaest pozitivnih pacijenata na našem županijskom području“, zaključuju iz Stožera za civilnu zaštitu Sisačko-moslavačke županije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X