U Nebojanu ukrao osam hrastovih stabala, u Petrinji predao 100 komada streljiva U Nebojanu ukrao osam hrastovih stabala, u Petrinji predao 100 komada streljiva
NEBOJAN/PETRINJA – Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je od početka veljače do 9.svibnja ove godine u šumi na području mjesta Nebojan, posjekao i... U Nebojanu ukrao osam hrastovih stabala, u Petrinji predao 100 komada streljiva

NEBOJAN/PETRINJA – Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je od početka veljače do 9.svibnja ove godine u šumi na području mjesta Nebojan, posjekao i ukrao osam hrastovih stabala, čime je 65-godišnju vlasnicu šume oštetio za oko osam tisuća kuna. Od oštećene je zaprimljena kaznena prijava zbog krađe.

Policiji je u Petrinji građanin dragovoljno predao 100 komada puščanog streljiva, a slijedom kampanje „Manje oružja, manje tragedija“ građanin neće snositi sankcije.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.