Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
selište

U Novom Selištu automobil završio na krovu, a vozač u bolnici

PETRINJA – U petrinjskom prigradskom naselju Novo Selište, u nedjelju, 17. studenoga, oko 18 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena, a automobil potpuno uništen.

Prema prvim informacijama do nesreće je došlo kada je vozač osobnog automobila Golf, sisačkih registracijskih oznaka, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, krećući se iz pravca Gline, ispred kućnog broja 19, sletio s kolnika, udario u betonski most u odvodnom kanalu, zatim u metalnu ogradu, bunar i drvo, te se zaustavio na krovu u odvodnom kanalu.

U izvlačenju ozlijeđenog vozača iz vozila, koji je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku, sudjelovala su tri djelatnika Javne vatrogasne postrojbe Grada Petrinje, uz jedno vozilo, a očevid i regulaciju prometa obavili su djelatnici Policijske postaje Petrinja.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X