Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore

U Novom Selištu u blizini Kupe građanin pronašao ručnu bombu

NOVO SELIŠTE – Građanin je jučer 17.rujna, u blizini rijeke Kupe u mjestu Novo Selište, pronašao ručnu bombu, dok je ručnu bombu pronašao i građanin prilikom čišćenja kanala na šumskom putu u mjestu Panjani. Uz obalu rijeke Une u mjestu Tanac, građanin je pronašao vreću u kojoj se nalazila bomba, 400 grama TNT-a, 15 metara sporogorućeg štapina i 78 komada vojnog streljiva. Bombe je preuzeo policijski službenik protueksplozijske zaštite, dok je vreću s oružjem policijski službenik protueksplozijske zaštite u kontroliranim uvjetima uništio.

Iz policije podsjećaju kako je još uvijek u tijeku kampanja „Manje oružja, manje tragedija“ kojom je građanima bez ikakvih sankcija omogućena dragovoljna predaja svih vrsta oružja i ubojitih sredstava. Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

Voda je ispravna za piće

PETRINJA – Kako saznajemo u Zavodu za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije i Privredi Petrinja voda

X