U Novskoj vozio pod utjecajem alkohola od 1,85 promila U Novskoj vozio pod utjecajem alkohola od 1,85 promila
NOVSKA – U Novskoj je jučer prilikom kontrole prometa zaustavljen osobni automobil kutinskih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,85 promila upravljao 56-godišnji... U Novskoj vozio pod utjecajem alkohola od 1,85 promila

NOVSKA – U Novskoj je jučer prilikom kontrole prometa zaustavljen osobni automobil kutinskih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,85 promila upravljao 56-godišnji vozač. Provjerom je utvrđeno da vozilom upravlja dok mu je na snazi izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja te da mu je istekla valjanost vozačke dozvole. Uhićen je i do otriježnjenja zadržan u posebnoj prostoriji policijske postaje, nakon čega je uz optužni prijedlog doveden na nadležni prekršajni sud zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.