U padu s krova dvojica radnika zadobila ozljede opasne za život U padu s krova dvojica radnika zadobila ozljede opasne za život
KUTINA – U srijedu, 14. studenoga oko 13.30 sati, u Ulici kralja Petra Krešimira IV u Kutini, u padu s krova stambene zgrade teške... U padu s krova dvojica radnika zadobila ozljede opasne za život

KUTINA – U srijedu, 14. studenoga oko 13.30 sati, u Ulici kralja Petra Krešimira IV u Kutini, u padu s krova stambene zgrade teške tjelesne ozljede opasne za život zadobila su dvojica zaposlenika tvrtke s područja Lepoglave, u dobi od 23 i 38 godina.

Očevidom na mjestu događaja, kojim je rukovodila zamjenica Općinske državne odvjetnice u Sisku u suradnji s inspektoricom zaštite na radu i policijskim službenicima Policijske uprave sisačko-moslavačke, je utvrđeno da su 23-godišnjak i 38-godišnjak na ravnom krovu stambene zgrade, uz pomoć dizalice s metalnom konstrukcijom (građevinskog krana) radili poslove izolacije krova. Za sada na neutvrđen način konstrukcija se prevrnula i pala, a s njom i spomenuta dvojica radnika, i to s visine od oko 15,20 metara na betonsku površinu.

Nakon pružene liječničke pomoći od strane djelatnika SHMP Kutina, prevezeni su u sisačku Opću bolnicu gdje su im utvrđene teške tjelesne ozljede opasne za život. Nastavlja se s daljnjim kriminalističkim istraživanjima u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti ovog događaja.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.