U Petrinji odigrana prva utakmica u hoverballu na ovim područjima! (VIDEO) U Petrinji odigrana prva utakmica u hoverballu na ovim područjima! (VIDEO)
PETRINJA – U Petrinji je odigrana prva u povijesti utakmica u hoverballu. Radi se o igri s dva gola i loptom koju se vodi... U Petrinji odigrana prva utakmica u hoverballu na ovim područjima! (VIDEO)

PETRINJA – U Petrinji je odigrana prva u povijesti utakmica u hoverballu. Radi se o igri s dva gola i loptom koju se vodi i udara vozeći hoverboard. Na današnje događanje, kojeg je osmislio ravnatelj Gradske knjižnice i čitaonice Petrinja, Ante Mrgan odazvalo se petero osnovnoškolaca. Ovakve utakmice je Mrgan vidio na youtubeu i tako je sve krenulo. Odazvala su se djeca koja imaju svoj hoverboard. Dojmovi su pozitivni:

„Pa uglavnom sve je vrlo zabavno. Učili smo mnoge stvari. To je bila neka prva utakmica gdje smo svi skupa razgovarali o tome i razmišljali da uspostavimo neka pravila da vidimo koje su pogreške nedostaci, kako bi to na kraju mogli popraviti. Dogovorili smo se za idući put. Na stranicama Gradske knjiižnice i čitaonice će biti obavijest kada će to biti pa da mogu doći i drugi vlasnici hoverboarda. Uglavnom, bit će zanimljivo.“

hw1

Sljedeći korak je ustanoviti pravila za igru:

„Igra je u biti dosta dinamična, ali je problem to što smo to radili prvi puta. Bilo je tu i sudaranja i svašta. Uglavnom, radimo na tome da usavršimo pravila i da napravimo to da igra bude što dinamičnija.“,dodao je Mrgan.

Iako je rezultat u drugom planu, neka i taj podatak bude poznat. Prva utakmica u hoverballu je završila 32:6 za mlađe.

IMG_0584ww

IMG_0585ww

IMG_0586ww

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.