U Petrinji predstavljen projekt „Zaustavimo nasilje nad starijim osobama“ U Petrinji predstavljen projekt „Zaustavimo nasilje nad starijim osobama“
PETRINJA – U  petrinjskoj Gradskoj upravi prezentiran je projekt „Zaustavimo nasilje nad starijim osobama“ kojeg zajednički provode Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ i Centar... U Petrinji predstavljen projekt „Zaustavimo nasilje nad starijim osobama“

PETRINJA – U  petrinjskoj Gradskoj upravi prezentiran je projekt „Zaustavimo nasilje nad starijim osobama“ kojeg zajednički provode Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ i Centar za kvalitetu života „Forum 50+“ iz Velike Gorice. Više o tom projektu rekla je dr.sc.Daša Poredoš Lavor iz Građanske inicijative „Moj grad Sisak“.

„Projekt je financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i u svrhu preventivnog djelovanja obilazimo gradove i općine na području Sisačko-moslavačke i Zagrebačke županije i čast nam je i zadovoljstvo što smo danas gosti u Petrinji i što smo dobili priliku prezentirati naš projekt“, rekla je Poredoš Lavor.

projekt50plustgradtekst

U ime građana Petrinje na svim aktivnostima koje ova Inicijativa provodi zahvalio se zamjenik petrinjskog gradonačelnika Branimir Bešlić. „Ovi leci će naći mjesto u našoj zgradi, zgradi Gradske uprave, a zatim i u svim našim gradskim ustanovama. Ovi plakati će biti javno izvješeni u onom dijelu prostora u kojem inače stavljamo plakate kako bi informirali građane. Inicijativa je za svaku pohvalu kao i sve drugo što radite u Petrinji“, rekao je Bešlić.

Upravo letke o projektu „Zaustavimo nasilje nad starijim osobama“ kao i promidžbene plakate o Svjetskom danu svjesnosti protiv nasilja nad starijim osobama, koji se inače obilježava 15.lipnja, možete potražiti u zgradi Gradske uprave.

 

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.