U Petrinji provaljeno u kiosk, u šumi u Grabovcu Banskom pronađene dvije ručne bombe U Petrinji provaljeno u kiosk, u šumi u Grabovcu Banskom pronađene dvije ručne bombe
PETRINJA – Tijekom proteklog vikenda, od 10. do 12. studenoga, nepoznati počinitelj je na Trgu Petra Preradovića u Petrinji provalio u kiosk i otuđio... U Petrinji provaljeno u kiosk, u šumi u Grabovcu Banskom pronađene dvije ručne bombe

PETRINJA – Tijekom proteklog vikenda, od 10. do 12. studenoga, nepoznati počinitelj je na Trgu Petra Preradovića u Petrinji provalio u kiosk i otuđio nekoliko kutija cigareta, počinivši štetu od oko 200 kuna. Protiv počinitelja, za kojim se traga, podnesena je kaznena prijava zbog teške krađe provaljivanjem.

PU sisačko-moslavačka izvijestila je i kako su u šumi na području mjesta Grabovac Banski pronađene dvije ručne bombe. Ubojita sredstva je s mjesta pronalaska izuzeo policijski službenik protueksplozijske zaštite te će biti uništena. Iz policije podsjećaju kako je još uvijek u tijeku kampanja “Manje oružja, manje tragedija” kojom vam je bez ikakvih sankcija omogućena dragovoljna predaja svih vrsta oružja i ubojitih sredstava.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.