Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
drva_ww

U Petrinji zabilježena krađa drva, policiji dojavljeno i o krađi goriva

PETRINJA/SISAK – Prema izvješću Policijske uprave sisačko-moslavačke, u šumi na području Petrinje s petka na subotu 11./12.rujna, nepoznati počinitelj je posjekao po tri stabla hrasta i jasena, od kojih je izradio trupce i dio odvezao u nepoznatom smjeru. Ovom krađom nadležna šumarija je oštećena za oko 5000 kuna, a protiv počinitelja, za kojim se traga, podnijeta je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Policiji je prijavljena i krađa u mjestu Jazavica gdje je nepoznati počinitelj iz nezaključanog podruma 57-godišnjeg vlasnika ukrao motornu pilu čime je počinio štetu od oko 2000 kuna. Na autocesti A3 kod Novske policija je dobila dojavu o krađi goriva iz spremnika parkiranog teretnog automobila s registracijskim oznakama Sjeverne Makedonije. Nepoznati počinitelj je istočio i ukrao oko 500 litara goriva, čime je počinio štetu od oko 3700 kuna. Isto kazneno djelo dogodilo se i u Lipovljanima gdje je nepoznati počinitelj iz teretnog automobila slovenskih registarskih oznaka istočio i ukrao 400 litara goriva, čime je počinio štetu od 3000 kuna.

U mjestu Bojna nepoznati počinitelj je s trošne drvene kuće i štale 64-godišnjeg vlasnika demontirao i ukrao hrastove planjke čime je vlasnika oštetio za oko 15 tisuća kuna. U mjestu Novo Pračno policija je dobila dojavu da je nepoznati počinitelj 80-godišnjakinji iz kuće ukrao novac, dok je u Sisku nepoznati počinitelj provalio u kući 36-godišnjaka iz koje je ukrao nakit i ručni sat. Od oštećenih je policija zaprimila kaznene prijave, a za nepoznatim počiniteljima se traga.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X