Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijastopnaslov

U Petrinji zaustavljen Daruvarac, vozio je sa 2,00 promila alkohola u krvi

PETRINJA – Policija je u petak 8.studenoga oko 22 sata i 25 minuta u Ulici Matije Reljkovića u petrinji zaustavila kamion daruvarskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 43-godišnjak iz Daruvara pod utjecajem alkohola od 2,00 promila. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije policijske postaje, a protiv vozača nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja.

U subotu, 9. studenog, oko 22 sata i 20 minuta, Policija je u Žažini zaustavila osobni automobil sisačkih registracija kojim je upravljao 37-godišnji muškarac iz Lekenika pod utjecajem alkohola od 2,17 promila. Vozač je smješten u posebne prostorije policijske postaje, i protiv njega nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja.

U petak, 8. studenog oko 21 sati, Policija je u Dvoru zatekla 47-godišnjeg muškarac, koji je vozio bicikl pod utjecajem alkohola od 1,76 promila, bez reflektirajućeg prsluka i upaljenog svjetla. Do otriježnjenja mu je određeno zadržavanje u posebnoj prostoriji policijske postaje, a zbog počinjenih prekršaja bit će prijavljen nadležnom prekršajnom sudu.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X