Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
ddk04062020

U petrinjskoj Vojarni prikupljeno 58 doza krvi

PETRINJA – Gradsko društvo Crvenog križa Petrinja organiziralo je petu ovogodišnju akciju dobrovoljnog darivanja krvi u vojarni „Pukovnik Predrag Matanović“ u Petrinji. U sklopu akcije prikupljeno je 58 doza krv, od čega su šest doza darovale žene, a 52 doze muškarci. Akciji je pristupilo 77 osoba, a po prvi puta krv su darovala dva muškarca.

„Zahvaljujemo se svima pripadnicama i pripadnicima Oružanih snaga Republike Hrvatske na odazivu, kao i na njihovom promicanju davalaštva krvi. Idući put akciju dobrovoljnog darivanja krvi u Vojarni organiziramo 3. rujna 2020. No, prije toga slijedi akcija u Gradu, i to 10. kolovoza 2020. u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Petrinja“, istaknula je Ivana Malović, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Petrinja.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X