Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
dompetrinja

U petrinjskom Domu za starije i nemoćne više nema zaraženih korisnika

PETRINJA – Iz Doma za starije i nemoćne osobe Petrinja su priopćili kako u Domu više nema zaraženih korisnika novim koronavirusom. Ističu kako se koronavirus u petrinjskom Domu pojavio prije šest tjedana, otkada je uslijedila naporna bitka kako bi se virus što manje proširio i ostavio što manje neželjenih posljedica.

„Kroz spomenuto razdoblje, razboljelo se odnosno bilo je pozitivno na virus 17 korisnika (od njih 175, koliko ih se trenutno nalazi na smještaju). Troje od njih, na žalost, više nije s nama. Ostali korisnici izašli su iz izolacije u Izolacijskoj jedinici Ravnik i svi su se vratili u Dom. Danas s radošću možemo konstatirati kako u Domu za starije i nemoćne osobe Petrinja više nema zaraženih korisnika“, ističe Magdalena Komes, ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Petrinja.

„Naime, prošao je 21 dan od kada je utvrđen posljednji pozitivni korisnik, koji se jučer zdrav vratio iz Ravnika. Kad podvučemo crtu, možemo reći kako je borba bila teška, neravnopravna, bilo je na žalost i žrtava, ali nastavljamo dalje raditi svoj posao s iznimnim oprezom i dogovornošću. Ovom prilikom zahvaljujemo svim epidemiolozima Zavoda za javno zdravstvo, osoblju Izolacijske jedinice Ravnik, obiteljskim liječnicima i svima ostalima s kojima smo surađivali i koji su nam pomagali, a najviše zaposlenicima Doma, koji odrađuju svoj posao u više nego prepolovljenom sastavu. Zahvaljujemo i svima onima koji su nam pružili podršku u proteklim teškim trenucima. Vjerujemo i dalje u odgovornost, discipliniranost i nesebičnost naših sugrađana, kako bismo se svi zajedno mogli vratiti u normalan život“, zaključuje Komes.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X