Share on facebook
Share on twitter
Vatra_plamen_1

U pilani izbio požar, nastala šteta od 100 tisuća kuna

LIPOVLJANI – U Industrijskoj ulici u Lipovljani jučer oko 17 sati i 30 minuta izbio je požar u hali pilane. Policijski službenici su u suradnji sa inspektorom zaštite od požara obavili očevid kojim je utvrđeno da je do požara došlo uslijed oštećenja dijelova kružne pile stroja za obradu drveta i usisa oštećenih dijelova pile u ventilacijski sustav, gdje je došlo do iskrenja i zapaljenja sitne drvene prašine.

Požar se proširio kroz sustav na vanjski dio silosa gdje se sakuplja drveni otpad. Djelatnici poduzeća zajedno sa vatrogascima DVD-a Lipovljani uspjeli su požar lokalizirati, a po izjavi odgovorne osobe oštećenog poduzeća, materijalna šteta iznosi oko 100 tisuća kuna. Policija će o ovom požaru Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku dostaviti izvješće.

 

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X