U prijateljskom ogledu Mladost bolja od TŠK-a 1932 U prijateljskom ogledu Mladost bolja od TŠK-a 1932
PETRINJA – Nakon dvije na gostujućem terenu protiv trećeligaša (Trnje 4:1, Špansko 3:2), a u sklopu priprema za proljetni nastavak prvenstva Četvrte nogometne lige... U prijateljskom ogledu Mladost bolja od TŠK-a 1932

PETRINJA – Nakon dvije na gostujućem terenu protiv trećeligaša (Trnje 4:1, Špansko 3:2), a u sklopu priprema za proljetni nastavak prvenstva Četvrte nogometne lige – Središte, nogometaši petrinjske Mladosti odigrali su i treću prijateljsku utakmicu, na domaćem terenu Škole nogometa, protiv županijskog prvoligaša TŠK-a 1932 iz Topolovca od kojeg su bili bolji 5:1.

Već na samom startu, u 2. minuti, Petrinjci su došli do prednosti preko Hrnčevića koji ju je „podebljao“ i u 23. minuti, a prvo poluvrijeme trećim domaćim pogotkom u 26. minuti zaključio je Krmpotić.

Niti u drugom dijelu, u kojem su treneri Pužin i Kunert dali prigodu i ostalim igračima iz kadra, nije nedostajalo pogodaka. Naime, Topolovčani su u 75. minuti smanjili rezultat na 3:1 preko Mrkobrade, a onda su mlade snage Đebro i Papić u finišu, u 80. i 84. minuti postavili konačni rezultat.

Slijedeću provjeru Mladostaši će imati u subotu, 09. veljače, na gostovanju u Zagrebu protiv momčadi Šparta Elektra, člana 1. zagrebačke lige.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.